top of page

Remix 'SHARP. - REVILT'

Remix was een innovatieve opdracht waarbij een tweedehands product werd omgetoverd tot een nieuw product. Er werd een herinterpretatie gemaakt van een bestaand product. Met SHARP werd een lampje herbruikt als slijperdoosje. Het sokketje werd gebruikt om het metalen slijpstukje in te monteren en het lampje om het slijpsel op te vangen. Met REVILT werd een afgedankte voetbal gerecupereerd. De lederen patches werden gebruikt om viltjes van te maken voor een fris pintje.

Messenset WOODLEY³

Woodley³ is een messenset geinspireerd op het iconische Stanley breekmes.  Om de Woodley’s een gestroomlijnde look & feel te geven zijn ze minimaal gestileerd.  Er werd gestreefd naar een eenvoudig en strak ontwerp.  Ze zijn vervaardigd uit kwalitatief resthout en verpakt in gerecycleerd karton.

Tafel CONNECTED

Als mensen plaats nemen aan een tafel is er een welbepaald causaal verband. Deze connectie kan zowel familiaal, werkgerelateerd als vriendschappelijk zijn. Maar op de één of andere manier zijn mensen altijd verbonden met elkaar als ze samen een tafel delen. Wanneer men tafelt is er telkens een behoud van een existentieel bestaan. Samen eten zorgt voor connectie, of is het omgekeerd? De reden waarom mensen met elkaar aan tafel schuiven. is al lang geen functioneel gegeven meer, maar net deze verhouding.

bottom of page